GAZİANTEP / ARABAN - Akbudak Ortaokulu

OKULUN TARİHÇESİ                   :

Okulumuz ilk olarak .1952. yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır. Son durum itibari ile Eğitim ve Öğretimin yürütüldüğü bu bina 1991 yılında hizmete açılmış olup  ve halen  Eğitim  ve Öğretime burada  devam edilmektedir.

Okulumuz binası 2009-2010 Eğitim –Öğretim yılı sene başı itibari ile Depreme karşı onarım ve güçlendirme onarımından geçmiş olup, Cephe ve iç mekanlar boyanmış elektrik, su dağıtım, kanalizasyon, bakım ve onarımdan geçirilmiş ve kullanıma müsaittir. Bahçe ihata duvarları ,oyun alanı, tören alanı düzenlenmiştir.

Araban ilçemize yaklaşık olarak 23 km uzaklıkta Gaziantep İline olan uzaklığı ise yaklaşık 88 km.'dir ve Araban 'ın doğusunda yer almaktadır. Okulumuzun toplam alanı yaklaşık olarak 3543 m² 'dir

Yayın: 15.11.2018 - Güncelleme: 10.01.2024 10:44 - Görüntülenme: 621